[Ossm-members] ВАЖНО: Оглас за подготовка на понуда за тренинг на тренери

Blagoj Kapsarov kapsarovb at gmail.com
Mon Oct 16 12:39:19 UTC 2006


On 10/16/06, Арангел Ангов <ufo at linux.net.mk> wrote:
>
> На саб, 2006-10-14 во 19:32 +0200, Igor Stamatovski напиша:
> > Ако се пријавил дека имал активности во и со Слободен
> > софтвер Македонија, тогаш би требало да ја чита листава, и се надевам
> > дек ќе биде доволно културен да се претстави кој е и што е, токму
> > овде.
>
> Ааа да да ќе се пријави, сигурно лаже тој ко сите што лажат за да лапнат
> пари. Муабетот е како можеме ние него да го заебеме да не му текне да
> лаже пак?
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members


Треба да најдеме човек прво што ќе се нафати за таа работа, а после миже
многу лесно да го унакажиме, што нема да му текне на типот! А ако е некој
член на слободен софтвер што не чита ОССМ е-маил тогаш незнам ...
Интересно, :P
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20061016/7f970eeb/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list