[Ossm-members] Q&A за активности поврзани со слободен софтвер ( македонија )

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Wed Oct 18 07:44:19 UTC 2006


На вто, 2006-10-17 во 22:21 -0700, Зоран Димовски напиша:
> Еве за ова така си размислувам некој (подолг) период уште пред да стигне 
> твојата пошта на листата :-)
> Работи кои не ми се јасни и ги очекувам од оссм како организација:


Сеа Новица се ќе ти објасни.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list