[Ossm-members] Q&A за активности поврзани со слободен софтвер ( македонија )

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Wed Oct 18 20:46:26 UTC 2006


На сре, 2006-10-18 во 22:13 +0200, Bozidar Proevski напиша:
> > Но во основа статутот е пресликан од
> > http://fsfeurope.org/about/legal/template-constitution.en.html. Види го па
> > прашувај нешто конретно ако сакаш.
> 
> Дали ќе се дискутира за новиот статут и кога??!

Веќе скоро година дена има нов статут прочитај горе што пишува.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list