[Ossm-members] Q&A за активности поврзани со слободен софтвер ( македонија )

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Oct 19 07:45:17 UTC 2006


Зоран Димовски напиша:

> НИШТО нема да сработиме како што треба.

Ништо и нема да „сработиМЕ“.

Ако имаш идеја, желба нешто да „сработиШ“ за слободниот софтвер во 
Македонија сработи го. Или барем почни ако ти е доволно интересна можеби 
некој ќе ти се приклучи.

Мислам дека знаеш како сме работеле отсекогаш. Немој да чекаш некој друг 
да ги имплементира твоите идеи и забелешки. :-)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list