[Ossm-members] Q&A за активности поврзани со слободен софтвер ( македонија )

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Oct 19 08:56:40 UTC 2006


Зоран Димовски напиша:

> И да се надоврзам само, никој на листата не кажа дека ќе се прави нова 
> страница и никој не побара помош за нејзината изработка.


Не бе, не. :)

http://hedona.on.net.mk/pipermail/ossm-members/2004-September/002194.html

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list