[Ossm-members] Q&A за активности поврзани со слободен софтвер ( македонија )

Zoran Dimovski zoki.dimovski at gmail.com
Thu Oct 19 00:17:58 UTC 2006


Georgi Stanojevski напиша:
> Не бе, не. :)
>
> http://hedona.on.net.mk/pipermail/ossm-members/2004-September/002194.htm

Јас оваа пошта како тогаш така и сега ја сваќам како конкурс за дизајн.
Како доста неспособен дизајнер, немаше што да се изјаснам тогаш па така 
и сега.

Пак ќе повторам, тој што ја прави страницата може да ме контактира за 
помош (Глиша тоа сигурно си ти :-) ),
се што можам и умеам ќе направам.

Поздрав, Зоки.More information about the Ossm-members mailing list