[Ossm-members] Маратон за GNOME - Документација

Aleksandar Jovanoski tryasin1 at gmail.com
Thu Oct 19 18:35:09 UTC 2006


Yo Ufo send me some za da vidam so so treba da se zanimavam pozdrav Face

On 10/19/06, Арангел Ангов <ufo at linux.net.mk> wrote:
>
> Наредниот викенд, значи 19ти,20ти и 21. Има некои 6000-7000 стринга од
> прилика кои што треба да се преведат за да ја имаме целата документација
> за GNOME на македонски јазик. Ако можете да прашате негде за простор, не
> мора да е за 24 часа може само преку ден да се одвива маратонот, пишете.
> Ќе учествуваат и битолчани од Лугола кои што истиот викенд ќе
> преведуваат во Битола.
>
> На крај краева ќе се собереме кај некој дома и ќе преведем колку што
> можеме.
>
> ПС Стринговите се реченици, немој да мислите дека се малце. :)
> ППС Ако има заинтересирани пишете за да знам од прилика со колку луѓе
> располагаме.
> --
> Арангел Ангов
> Слободен софтвер Македонија
> http://www.slobodensoftver.org.mk
> info at slobodensoftver.org.mk
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
adrenaline junky
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20061019/fdb9b822/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list