[Ossm-members] Маратон за GNOME - Документација

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Oct 19 18:48:22 UTC 2006


Арангел Ангов напиша:

> Наредниот викенд, значи 19ти,20ти и 21. Има некои 6000-7000 стринга од
> прилика кои што треба да се преведат за да ја имаме целата документација

A неможе онлајн на Розета да се преведува?

На ИРЦ нека бидат сите што сакаат да помогнат и некој ќе ги координира 
што да зимаат од Розета?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.



More information about the Ossm-members mailing list