[Ossm-members] Q&A за активности поврзани со слободен софтвер ( македонија )

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Oct 19 20:52:24 UTC 2006


Дамјан напиша:

> обично значи вадење пари од џеп кога треба и отприлика толку е. {Глиша ова е 
> одговор и на твоето прашање - парите се ОД мојот и на Новица џебот}.

Моето прашање беше заебанција.


таг: актуелно, невладина организација, Транспарентост.мк, финансиското 
работење.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list