[Ossm-members] Q&A за активности поврзани со слободен софтвер ( македонија )

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Oct 19 20:59:39 UTC 2006


На чет, 2006-10-19 во 22:52 +0200, Georgi Stanojevski напиша:
> Дамјан напиша:
> 
> > обично значи вадење пари од џеп кога треба и отприлика толку е. {Глиша ова е 
> > одговор и на твоето прашање - парите се ОД мојот и на Новица џебот}.
> 
> Моето прашање беше заебанција.

Парите од организацијата ги испивме и изедовме во Љуц на 17ти декември
2005та година. Џигерот беше топ. :)
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk




More information about the Ossm-members mailing list