[Ossm-members] Q&A за активности поврзани со слободен софтвер ( македонија )

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Thu Oct 19 20:32:17 UTC 2006


Арангел Ангов напиша:
> На чет, 2006-10-19 во 22:52 +0200, Georgi Stanojevski напиша:
>   
>> Дамјан напиша:
>>
>>     
>>> обично значи вадење пари од џеп кога треба и отприлика толку е. {Глиша ова е 
>>> одговор и на твоето прашање - парите се ОД мојот и на Новица џебот}.
>>>       
>> Моето прашање беше заебанција.
>>     
>
> Парите од организацијата ги испивме и изедовме во Љуц на 17ти декември
> 2005та година. Џигерот беше топ. :)
>   

Паааа, не можам да се пожалам од џигерот стварно добар беше :) божем 
жена си и датата ја паметиш брее хахахах.


Поздрав, Зоки.More information about the Ossm-members mailing list