[Ossm-members] Q&A за активности поврзани со слободен софтвер ( македонија )

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Thu Oct 19 21:11:21 UTC 2006


Aleksandar Balalovski напиша:
> On Thursday 19 October 2006 20:32, Зоран Димовски wrote:
>
>   
>> Паааа, не можам да се пожалам од џигерот стварно добар беше :)
>>     
>
> Леле овие почнаа и џигери да јадат...
>
> Пробајте бубрег или панкреас од диво прасе :))

Уште не знам дали во статутот пишува дали вегетаријанците имаат право на 
членство хихихихих :) :)

Поздрав, Зоки.More information about the Ossm-members mailing list