[Ossm-members] Q&A за активности поврзани со слободен софтвер ( македонија )

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Oct 19 22:58:03 UTC 2006


Зоран Димовски напиша: 

> Новица: дигам 2 прста и еден палец :-)

Му го кажав ова на Стојанче, ама еве и овде - фрлам јадица, кој ќе се фати? :)

http://bugs.softver.org.mk/task/88


-- 
Новица

Live life on the edge but try to stay on topic.More information about the Ossm-members mailing list