[Ossm-members] Q&A за активности поврзани со слободен софтвер ( македонија )

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Thu Oct 19 23:07:25 UTC 2006


Новица Наков напиша:
> Зоран Димовски напиша: 
>
>   
>> Новица: дигам 2 прста и еден палец :-)
>>     
>
> Му го кажав ова на Стојанче, ама еве и овде - фрлам јадица, кој ќе се фати? :)
>
> http://bugs.softver.org.mk/task/88

Јас ќе средам, пред да се закачам да прашам дали има црвче да си ги 
лапнам :)

Најпрво ќе ги преведам побитните текстови и ЧПП па потоа ако има потреба 
од друго и тоа.

Поздрав, Зоки.More information about the Ossm-members mailing list