[Ossm-members] Q&A за активности поврзани со слободен софтвер ( македонија )

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Oct 20 14:18:59 UTC 2006


Georgi Stanojevski напиша: 

> http://hedona.on.net.mk/pipermail/ossm-members/2004-September/002194.html

А нели и бројни пати се пријавуваа луѓе дека ќе ја средат softver.org.mk со 
некој софтвер како gforge или trac... ама сеуште никој ништо не направил.


-- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.More information about the Ossm-members mailing list