[Ossm-members] Q&A за активности поврзани со слободен софтвер ( македонија )

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Oct 19 23:11:41 UTC 2006


Зоран Димовски напиша: 

> Најпрво ќе ги преведам побитните текстови и ЧПП па потоа ако има потреба
> од друго и тоа.

Не бе друже, само едно текстче со линкови ни треба. Не троши ресурси за 
џабе. :)

-- 
Новица

"All that is necessary for the triumph of evil
is that good men do nothing." - Edmund BurkeMore information about the Ossm-members mailing list