[Ossm-members] Q&A за активности поврзани со слободен софтвер ( македонија )

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu Oct 19 08:06:59 UTC 2006


On Thursday 19 October 2006 20:32, Зоран Димовски wrote:

> Паааа, не можам да се пожалам од џигерот стварно добар беше :)

Леле овие почнаа и џигери да јадат...

Пробајте бубрег или панкреас од диво прасе :))


More information about the Ossm-members mailing list