[Ossm-members] Od vcerasniot sostanok

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sun Oct 22 15:14:10 UTC 2006


On Monday 23 October 2006 12:58, Stojance Dimitrovski wrote:

> А добро зашо сите запнале со ЛУГ. Ова како закон да е. :D

ЛУГ-ови треба да има што е можно повеќе. Земај обврски дури си млад и ти таму 
во СК. Секој град треба да има свој Луг, Секој човек треба да има свој начин 
за адвокатура. 

Ако натераш 10 твои другарчиња да мигрираат на Линукс ќе фатам врски да те 
стават секретар за некое време...ќе вииш..


More information about the Ossm-members mailing list