[Ossm-members] Od vcerasniot sostanok

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sun Oct 22 15:15:30 UTC 2006


On Sunday 22 October 2006 15:14, Aleksandar Balalovski wrote:
> On Monday 23 October 2006 12:58, Stojance Dimitrovski wrote:
> > А добро зашо сите запнале со ЛУГ. Ова како закон да е. :D
>
> ЛУГ-ови треба да има што е можно повеќе. Земај обврски дури си млад и ти
> таму во СК. Секој град треба да има свој Луг, Секој човек треба да има свој
> начин за адвокатура.
>
> Ако натераш 10 твои другарчиња да мигрираат на Линукс ќе фатам врски да те
> стават секретар за некое време...ќе вииш..


Се извинувам, сега увидов дека претходната порака делуваше многу сериозно :(


More information about the Ossm-members mailing list