[Ossm-members] Firefox release журка

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue Oct 24 16:10:47 UTC 2006


On 10/24/06, Арангел Ангов <ufo at linux.net.mk> wrote:
>
> На вто, 2006-10-24 во 12:23 +0200, Jovan Kostovski напиша:
> > Уфо ај појасни малку, викаш петок
> > а на сајтот пишува: "Date: 2006-10-26 05:00am GMT"
>
> Сеа е океј и датумот.
>

Изглеа не бе јасен, стави Skopje во Location. Другото објаснување стај си го
во Venuе.

Значи:
Location: Скопје - Автобуска КИМ - Бизар
Треба да биде
Location: Skopje

a - Автобуска КИМ - Бизар
Стави го во

Venue: Firefox Release Party @ Bizar: Автобуска КИМ - Бизар

Хух, океј?

-- 
Игор
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20061024/b83e3387/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list