[Ossm-members] АбиВорд

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri Sep 1 17:54:49 UTC 2006


> Јас имав една забелешка пред некој месец за патеката на серверот од
> кај што го преземав преводот на joomla.
> 
> Еве ја целата адреса
> http://forge.joomla.org/sf/frs/do/downloadFile/projects.joomla_macedonian/frs.bulgarian_language.macedonian_language_for_joomla_1/frs5748?dl=1
> 
> Зашто стои bulgarian_language пред macedonian_language?

Толку ли е тешко да се одговори ова? Ќе им пишам на овие од Јумла да ги
прашам тогаш, па ќе ја известам листава.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list