[Ossm-members] АбиВорд

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Fri Sep 1 08:05:09 UTC 2006


Арангел Ангов wrote:
>> Јас имав една забелешка пред некој месец за патеката на серверот од
>> кај што го преземав преводот на joomla.
>>
>> Еве ја целата адреса
>> http://forge.joomla.org/sf/frs/do/downloadFile/projects.joomla_macedonian/frs.bulgarian_language.macedonian_language_for_joomla_1/frs5748?dl=1
>>
>> Зашто стои bulgarian_language пред macedonian_language?
>>     
>
> Толку ли е тешко да се одговори ова? Ќе им пишам на овие од Јумла да ги
> прашам тогаш, па ќе ја известам листава.
>   
Како можеме ние да ти дадеме одговор?
Тој што го преведувал Џумла т.е. Јован (/jovansblog.dobroutro.com/) го 
има преведува, треба да даде одговор зошто стои така, бидејќи тој го има 
и пратено преводот на Џумла.
Ако веќе се нафаќа да го преведува треба и да го одржува, е сега ако тој 
има некои бугарски настројства :-) тоа е веќе друга работа.
А јас би ти препорачал да и пишеш на типците од Џумла.

Поздрав, Зоки.More information about the Ossm-members mailing list