[Ossm-members] Ај некој Скопски клуб за Линукс да направиме...

Stojance sdimitrovski at gmail.com
Fri Sep 1 20:32:18 UTC 2006


Леле. Само ли Битола ли да има клуб за Линукс. Ај и ние во Скопје да
направиме. На Скопје му треба нешто вакво. На пример да направиме некој
Install-fest или слично. Ако сум досаден со оваа тема некој нека каже,
ќе прекинам. Барем Мт нет се сетија па инсталираа Убунту во училиштата.
Фала
More information about the Ossm-members mailing list