[Ossm-members] во врска со joomla_macedonian

Ivica Dimitrijev palifra at gmail.com
Mon Sep 4 19:39:05 UTC 2006


Кога веќе има готов шаблон за SourceForge проект за преведување
контрапродуктивно е да се измислува топла вода. Ксенофобијата е друга
работа. Има илјадници joomla forge проекти а само 5-60 шаблони. Значи луѓето
се концентрирале на содржината на проектот, а не на правење шаблон кој
воопшто не значи ништо туку само ја олеснува работата при креирањето на
проектот. Може требаше да го изберам францускиот...
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060904/148fd993/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list