[Ossm-members] Еве некои забелешки за во речникот

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sat Sep 9 12:52:30 UTC 2006


Jovan Kostovski напиша:

> ама некои навистина немаат врска.
> Повеќето преводи се вадени директно од општ речник,

Па кажи кои навистина немаат врска? Да гатам ли на што мислиш? :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list