[Ossm-members] Ја видовте рекламата за Open програите за 50 ден.

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Sat Sep 16 09:44:58 UTC 2006


Го слушнавте тоа за слободниот софтвер само за Виндовс, 50 ден ЦД. Треба
помалку или безпари! Што е тоа, за обичната налепница и опаковката од
хартија. That is so ridiculos. Сите тие се под GPL. Баш ке купам едно да
видам колку софтвер ставиле, и имам претчувство дека во него го нема Source
кодот.

-- 
I hope your life sucks...
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060916/79964f24/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list