[Ossm-members] [OFFTOPIC] news.mt.net.mk

Savage savage790 at gmail.com
Wed Sep 20 20:23:21 UTC 2006


Што се случува со news серверот на МтНет?
Веќе неколку дена не можам да пристапам никако. Пробав и преку веб и од 
таму не може.
Знам дека прашањево е waaaaay офтопик, ама знам дека тука има њузери па 
ќе ме извините.


-- 
SavageMore information about the Ossm-members mailing list