[Ossm-members] Ја видовте рекламата за Open програите за 50 ден.

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Wed Sep 20 14:38:07 UTC 2006


On 9/19/06, Jovan Kostovski <chombium at gmail.com> wrote:
>
> Втората работа што е поинтересна, метаморфозис ни се меша у штипки :)
> Mожеби е добро што добивме конкуренција иако е само на хартија ;)
>

Како на хартија кога е на CD конкуренцијата. Ако е здрава конкуренција,
тогаш секогаш е добредојдена!

Мејлинг листава ја следат и Метаморфозис,  па се надевам дека Илинденка од
Метаморфозис е-Рајдерите, ќе одговори на твојава забелешка.

-- 
Игор
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060920/aea26501/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list