[Ossm-members] Честит ден на слободен софтвер

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu Sep 21 09:51:52 UTC 2006


Сите корисници во Битола денеска треба да го чувствуваат денот како посебен. 
21 септември е ден на слободен софтвер на Битола.

Честит и чешит денот! 
Се гледаме сабота во Техничко!


More information about the Ossm-members mailing list