[Ossm-members] OpenOfiice преведување или проверување на напипани зборови?

Stojance sdimitrovski at gmail.com
Thu Sep 21 11:25:54 UTC 2006


Постои ли во ОпенОфис нешто како во Ворд? За преведување или проверување 
на напишаните зборови. Сигурен сум дека има. Во кнопикс имаше а сега во 
Убунту нема ни за англиски ни за македонски. Помош?More information about the Ossm-members mailing list