[Ossm-members] MySpell проблеми?

Stojance sdimitrovski at gmail.com
Thu Sep 21 13:09:06 UTC 2006


Имам проблем со MySpell. Неможам ништо да видам како ми е напишано во 
Опен Офис. Во Мозила Тундербирд работи? Помош?More information about the Ossm-members mailing list