[Ossm-members] [OFFTOPIC] news.mt.net.mk

Savage savage790 at gmail.com
Thu Sep 21 16:19:22 UTC 2006


[Ја препраќам поракава зошто јас не ја добив назад, а сетирано ми е да 
си ги добивам и моите пораки. Се извинувам ако веќе претходно сте ја 
примиле.]

Што се случува со news серверот на МтНет?
Веќе неколку дена не можам да пристапам никако. Пробав и преку веб и од
таму не може.
Знам дека прашањево е waaaaay офтопик, ама знам дека тука има њузери па
ќе ме извините.-- 
Savage
More information about the Ossm-members mailing list