[Ossm-members] news.mt.net.mk

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Sep 21 18:23:00 UTC 2006


На чет, 2006-09-21 во 18:19 +0200, Savage напиша:
> Што се случува со news серверот на МтНет?
> Веќе неколку дена не можам да пристапам никако. Пробав и преку веб и од
> таму не може.
> Знам дека прашањево е waaaaay офтопик, ама знам дека тука има њузери па
> ќе ме извините.

Очигледно се обраќаш на погрешно место чим никој не одговара. :) 
Пробај прашај ги МтНет.
-- 
Арангел Ангов <ufo at linux.net.mk>
More information about the Ossm-members mailing list