[Ossm-members] Ја видовте рекламата за Open програите за 50 ден.

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu Sep 21 22:10:48 UTC 2006


> Па на ЦДто освен упатствата за ОпенОфис.орг 2 кои ги имаат преведено, нема
> ништо друго од Метаморфозис. Се останато е резултат на пролеаната пот
> на членовите на ОССМ :)

јас колку знам Метаморфозис инвестираа во преводот и лекторирање ... што е 
лошо ако направиле CD?

> Повеќе би рекол дека Метаморфозис се издавачи на таа компилација од
> слободни програми на македонски јазик.

и?

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Hi! I'm a .signature virus! copy me into your .signature file to help me 
spread!More information about the Ossm-members mailing list