[Ossm-members] news.mt.net.mk

Savage savage790 at gmail.com
Thu Sep 21 20:34:58 UTC 2006


Арангел Ангов wrote:
> На чет, 2006-09-21 во 18:19 +0200, Savage напиша:
>> Што се случува со news серверот на МтНет?
>> Веќе неколку дена не можам да пристапам никако. Пробав и преку веб и од
>> таму не може.
>> Знам дека прашањево е waaaaay офтопик, ама знам дека тука има њузери па
>> ќе ме извините.
> 
> Очигледно се обраќаш на погрешно место чим никој не одговара. :) 
> Пробај прашај ги МтНет.

ОК. Значи сте ги добиле пораките. Ми е чудно зошто специјално проверував 
на хедона дали е штиклирано да ми ги праќа моите пораки, а пак не стигаат.
Фала за риплајот. Ќе се обидам на друго место да добијам одговор.

-- 
СевиџMore information about the Ossm-members mailing list