[Ossm-members] Ми треба помош одма!!!!

Stojance sdimitrovski at gmail.com
Sat Sep 30 14:32:41 UTC 2006


Како да ставам македонска азбука во федора. Ако е исто како во Убунту 
тогаш знам. Во убунту правев: Инасталирав console-cylliryc и после во 
xorg.conf менував нешто. Така е?More information about the Ossm-members mailing list