[Ossm-members] Ми треба помош одма!!!!

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Sat Sep 30 14:36:59 UTC 2006


On 9/30/06, Stojance <sdimitrovski at gmail.com> wrote:
>
> Како да ставам македонска азбука во федора. Ако е исто како во Убунту
> тогаш знам. Во убунту правев: Инасталирав console-cylliryc и после во
> xorg.conf менував нешто. Така е?
>

*grp*:*alt shift* toggle,*grp* led:scroll

Ова би требало да работи на било која дистрибуција. Значи правиш промена
преку самиот XOrg. А мислам дека скоро сите од поновите дистрибуции имаат и
GUI за оваа работа...
Поздрав
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060930/80ce4e3d/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list