[Ossm-members] Дали знаете каде да го најдам ДВДто од Федора?

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Sat Sep 30 19:45:51 UTC 2006


Длаи знаете каде да го најдам ДВДто од Федора Кор 5. Многу ми е потребно а
веке со превземањево сум 500 мб преку. Ако некој го има нека ми го прати по
пошта. Ќе му ја пратам адресата. Има некој ИРЦ канал за Слободен Софтвер
Македонија. Малце е спора листава. :)

-- 
I hope your life sucks...
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060930/6576d239/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list