[Ossm-members] Тест за избор на дистрибуција

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sun Apr 1 19:21:34 UTC 2007


Вчера го преведов текстот за избор на дистрибуција на Zegenie Studios, 
достапен е овде:

http://www.zegeniestudios.net/ldc/index.php?select_lang=true

Мислам дека има неколку логички и контекстуални грешки, ќе ги поправам и 
испратам, направете го тестот и пријавете ги грешките, пред да објавам 
соопштение на www.lugola.net

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list