[Ossm-members] Прирачник за миграција

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sun Apr 1 22:24:39 UTC 2007


On Monday 02 April 2007 00:13:44 Dean Josevski wrote:

> >
> > - прирачник за OpenOffice.org (од Метаморфозис)
> > - прирачник за Линукс (од Ундп)
> > - прирачник за миграција (од Лугола)
> >
>
> Зошто книгата „Во светот на Linix“ (од Интегра инженеринг) не би можела да
> се третира како дел од литературата на македонски јазик посветена на
> слободен софтвер.
>

Големо извинување :(
Ја заборавив првата книга за Линукс од Македонија, „Во светот на Линукс“ од 
Деан Јошевски. 

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list