[Ossm-members] Речник на термини

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Mon Apr 2 12:22:26 UTC 2007


На сре, 2007-03-28 во 15:27 +0200, Aleksandar Balalovski напиша:
> On Wednesday 28 March 2007 15:25:41 Новица Наков wrote:
> 
> >
> > хм, многу прашања (како ова) на листава вака се повторуваат. еден faq на
> > вики ќе биде супер. :)
> 
> http://wiki.lugola.net/index.php/Често_поставувани_прашања


Ја изгледа не можам да преместувам содржини изгледа. Нели ќе биде
попрактично и пократко да биде ЧПП само?
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list