[Ossm-members] Речник на термини

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Mon Apr 2 12:27:01 UTC 2007


On Monday 02 April 2007 14:22:26 Арангел Ангов wrote:

> Ја изгледа не можам да преместувам содржини изгледа. Нели ќе биде
> попрактично и пократко да биде ЧПП само?

Направив референца, сега ЧПП сочи кон Често поставувани прашањаMore information about the Ossm-members mailing list