[Ossm-members] Тест за избор на дистрибуција

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Sat Apr 7 19:44:28 UTC 2007


On Friday 06 April 2007 01:52, Aleksandar Balalovski wrote:
> Предлозите од Ненад се применети и сега мислам дека тестот е подобар.
> Бидејќи на некои тестот не им пружа резултати какви што очекуваа (се
> разбира веќе тие користат Линукс), не гарантирам дека со тоа што го
> објавувам овој тест 100% ќе заврши работа за почетници, сепак е интересно е
> уште едно нешто на македонски јазик.
>
> http://www.zegeniestudios.net/ldc/index.php?select_lang=true
>
> Поздрав

Интересно, мене ми кажа она што користам, а како алтернативи ми даде токму она 
што планирам да пробам. ;)

Поздрав,
Деан Јошевски


More information about the Ossm-members mailing list