[Ossm-members] Прва статија на викито на Лугола

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Tue Apr 3 11:18:46 UTC 2007


Денес ја напишав првата статија во викито на Лугола. Ги обработив 
основите на корисници, групи, дозволи, команди… Пријавување на грешки и 
сугестии се добродојдени. Подобро директно на мене, а не преку викито 
оти моите статии ќе бидат во континуитет, поврзани една со друга, па 
сакам да имам поголема контрола што се внесува.

http://wiki.lugola.net/index.php/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8#.D0.9E.D1.81.D0.BD.D0.BE.D0.B2.D0.BD.D0.B8_.D1.88.D0.B5.D0.BB_.D0.BA.D0.BE.D0.BC.D0.B0.D0.BD.D0.B4.D0.B8

Чекам коментари.

П.С: Не знам што е со линкот па е толку голем. Нешто проблем со 
кирилицата. Гемиџи среди го тоа.More information about the Ossm-members mailing list