[Ossm-members] Прва статија на викито на Лугола

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Tue Apr 3 11:30:27 UTC 2007


> Денес ја напишав првата статија во викито на Лугола. Ги обработив
> основите на корисници, групи, дозволи, команди… Пријавување на грешки и
> сугестии се добродојдени. Подобро директно на мене, а не преку викито
> оти моите статии ќе бидат во континуитет, поврзани една со друга, па
> сакам да имам поголема контрола што се внесува.
>
> http://wiki.lugola.net/index.php/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8
>#.D0.9E.D1.81.D0.BD.D0.BE.D0.B2.D0.BD.D0.B8_.D1.88.D0.B5.D0.BB_.D0.BA.D0.BE.
>D0.BC.D0.B0.D0.BD.D0.B4.D0.B8
>
> Чекам коментари.
>
> П.С: Не знам што е со линкот па е толку голем. Нешто проблем со
> кирилицата. Гемиџи среди го тоа.

http://wiki.lugola.net/index.php/Команди
-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Spammers scratch here with a diamond to find my address:
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||More information about the Ossm-members mailing list