[Ossm-members] iPAQ, Windows Mobile 5.0 (2005)

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Tue Apr 3 13:33:18 UTC 2007


Здраво,

Ова е еден проблем кој ме мачи веќе две години.  Неможам да најдам
решение и не можам.  SynCE изгледа не е направено да работи под Федора
иако с`е инсталирав.

Сега, финтата е дали и ако да како да го синхронизирам HP iPAQ-от со
Windows Mobile 5.0 (2005) на него со Fedora 6 десктоп (не го спомнувајте
SynCE, веќе пробав!)?  Мора да има решение, неможам ништо да најдам.
Пробав да инсталирам ActiveSync под WINE, ама не може бидејќи е .msi
(Microsoft Software Installer).

Благодарам однапред.

Стојанче
More information about the Ossm-members mailing list