[Ossm-members] Тест за избор на дистрибуција

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu Apr 5 23:52:47 UTC 2007


Предлозите од Ненад се применети и сега мислам дека тестот е подобар. Бидејќи 
на некои тестот не им пружа резултати какви што очекуваа (се разбира веќе тие 
користат Линукс), не гарантирам дека со тоа што го објавувам овој тест 100% 
ќе заврши работа за почетници, сепак е интересно е уште едно нешто на 
македонски јазик.

http://www.zegeniestudios.net/ldc/index.php?select_lang=true

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list