[Ossm-members] LUG vo Prilep

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Mon Apr 9 22:02:04 UTC 2007


On Monday 09 April 2007 23:57:05 Арангел Ангов wrote:
> На пон, 2007-04-09 во 23:53 +0200, Aleksandar Balalovski напиша:
> > Веројатно ќе се формира Луг во Прилеп,
> >
> > дечките се млади, 16-17 години, па ќе видиме како ќе оди работата, се
> > надевам ќе бидат сериозни во намерата.
>
> Па со оглед на тоа дека друг пишува во нивно име мислам дека прво треба
> да се регистрираат на листава ако се уште не се регистрирани и да пишат
> кои се што се, колку се, дали им треба некаква помош околу нешто. Би
> било фино...

Знам, ги известив за тоа, ќе им објаснам јас се како и што треба :)


More information about the Ossm-members mailing list