[Ossm-members] LUG vo Prilep

Goce Andonoski oxyqene at gmail.com
Mon Apr 9 23:56:51 UTC 2007


Редно беше и во Прилеп да се размрда народот и да се почне некаква
работа. Јас сум од Прилеп, но незнам колку ќе можам поради факултетот,
но ќе гледам колку што можам да помагам (и колку што знам :) ). Па би
можел Александар да ми пиши подетално околу тоа кога каде.


More information about the Ossm-members mailing list