[Ossm-members] LUG vo Prilep

Goce Andonoski oxyqene at gmail.com
Tue Apr 10 12:30:23 UTC 2007


Марко го знам а тогаш бев и јас :)
http://www.flickr.com/photos/lugola/429238910/in/photostream/ дечкото
со ноочари што се забришува со солфетката :) Тогаш тебе ти беше
роденден ако се сеќавам добро :) Убави беа ќебапите :). Чим има
подетални информации кажувај.


More information about the Ossm-members mailing list